Hoe we je gebruiksaanwijzing maken

Met een professionele partner als BC Manuals reken je op een vlot en grondig ontwerp van je handleiding. Je profiteert mee van onze expertise en oog voor detail, in elke fase van het creatieproces.

01

Bespreking

We bekijken samen de technische info, stijl en verwachtingen voor de lay-out. De klant levert ook de beschikbare plannen aan, zodat we alle info hebben om aan de slag te gaan.

02

Offerte

Dankzij de grondige briefing, krijg je steeds
een gerichte projectprijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ga je akkoord? Dan plannen we het ontwerp van je gebruikershandleiding snel in. Want wachten doet niemand graag.

03

3D-tekeningen

Omdat de afbeeldingen bij een technische manual cruciaal zijn, besteden we hier veel aandacht aan. We maken alle tekeningen in SolidWorks, een 3D-pakket dat we door en door kennen. We distilleren je input en plannen tot duidelijke stap-voor-stap instructies.

04

Lay-out

Onze 3D-tekeningen worden verwerkt tot aantrekkelijke montage instructies of gebruiksaanwijzingen. Met sterke grafische keuzes en een minimum aan tekst. Zodat enkel de essentie overblijft.

05

Correctieronde

We koppelen naar je terug met een complete manual. Je feedback is in deze fase cruciaal. Enkel door open te communiceren kunnen we de gebruikershandleiding maken die jij in gedachten had. En daar gaan we voor.